Spořilovské noviny
Úvod | Stáhněte si | Spořilovské odkazy| FACEBOOK | International  

Spořilováci sobě
Napište nám!
Těšíme se na vaše příspěvky, fotografie, komentáře a další informace, které rádi zveřejníme. Kontaktovat redakci můžete prostřednictvím e-mailu noviny@sporilov.info.


Poslední komentáře
 • srpen 68 na sídlišti Spořilov pokr:
  "pokračování Za silnicí už byl nový Spořilov, lemoval ji činžák končící něčím jako kotelnou šedomodr . . . " (Srpen 1968 na Spořilově)
 • srpen 68 na sídlišti Spořilov:
  "Mí rodiče bydleli v bé dvojce od roku 1964. Když přijeli Rusové, bylo mi tři a půl. Jako jedináček z . . . " (Srpen 1968 na Spořilově)
 • Farmářské trhy - aktuální informace:
  "Milí naši zákazníci a podporovatelé! 🍀 Po dnešní schůzce s firmou Mercatus jsme se dobrali . . . " (Kdo bude provozovat farmářské trhy na Spořilově?)
 • Farmářské trhy:
  "Dobrý den, ráda bych se zeptala jak dopadl výběr provozovatele farmářských trhů na Roztylském náměst . . . " (Kdo bude provozovat farmářské trhy na Spořilově?)
 • Karel Koželka na sídlišti Spořilov II:
  "Dobrý den, nevíte náhodou někdo z vás, kde konkrétně architekt Karel Koželka na sídlišti Spořilov . . . " (Život na spořilovském sídlišti v roce 1970)
 • Neni to zadna 1. trida.:
  "Mila Michaelo, jsme vrstevnici. Ja chodil do C a ty bud do a nebo B. Moje sestra Lida s tvoji sestr . . . " (Zapomenutá školní fotografie ze ZŠ Jižní)
 • Tusim,:
  "ze s Renatou jsem chodil do prvni tridy. Ale ta pak nejak zmizela stejne jako Olina Tvrda. mnohem po . . . " (Spitznerovi vzpomínají na Spořilov - díl 1.)
 • Re: no nevim...:
  "Tento názor je kvalitní." (Víte, kudy do volební místnosti? Poradí vám mapová aplikace)
 • no nevim...:
  "pokud někdo netrefí do volební místnosti bez aplikace, je otázka, jestli by měl mít volební právo.. . . . " (Víte, kudy do volební místnosti? Poradí vám mapová aplikace)
 • Souvislost s článkem:
  "A jak to souvisí s článkem?" (D1 u Spořilova přestala být dálnicí!)


 • Spořilovský kalendář
  <<  Červenec  >>
  PoÚtStČtSoNe
  1 2 3 4 5 6 7
  8 9 10 11 12 13 14
  15 16 17 18 19 20 21
  22 23 24 25 26 27 28
  29 30 31     

  Mohlo by vás zajímat...

  International

  * Sporilov - paras osa kaupungin Praha

  Vydáno dne 28. 08. 2008 (3244 přečtení)

  Spořilov on alueen Záběhlice Praha 4, Tsekki. Ei ole epäilystäkään siitä, että tämä on yksi parhaista lähiöissä elää Praha ja kaikkialla Tšekin tasavallassa. Tässä artikkelissa me esitämme teille syyt lykätä useita päiviä tässä neighborhood ja vierailu tässä melko tuntematon puolella "Kultainen Praha."

  Spořilov jaettu kahteen osaan. Vanhin oli perustettu vuosikymmenen, 30, viime vuosisadalla, ja ne ovat koteja ja kaksi taloa ympäröi puutarhat. Tuorein Spořilov oli rakennettu aikana sosialistien aikakauteen, mid-60, niin että vai vertailla eri tyyppisten asuntojen ohella secúlo aiemmin useita vuosikymmeniä. Vaikka aika on rakennettu uusi osa Spořilov, joita ei ole käytetty raaka-aineena näitä ryhmiä.

  Molemmilla puolilla Spořilov on lähellä Tourist Centre, Praha, että tästä syystä se on paikka niin suosittu, ja yritti elää. Paikallinen kunnallinen keskustassa Praha 4, Nusle on facíl pääsy joko julkisilla kulkuneuvoilla tai autolla. Kaikki tarvittavat palvelut ja infrastruktuuri on saatavilla tällä alalla, ja voimme sanoa, että Spořilov on todellakin «kaupungin kanssa 20 000 ihmistä", Praha.

  Lähistöllä on monia ostoskeskuksia (Albert yritys, Penny Market ja ennen kaikkea - Kaufland, Michle). Kulttuurin elämä on täynnä modernin elokuvan «Edison», joka pystyy näkemään elokuvien puhutaan Englanti. Alueen kaikki kaupalliset palvelut nimeltään "Centrum" ja on yksi niistä tärkeimmät osat Spořilov (Hlavní maantie). Lääkintähuolto on taattu liikunta-keskus klinikan "Poliklinika Spořilov." Koulutusjärjestelmällä on myös hyvin kehittyneitä. Alalla Spořilov löytyy 3 sairaanhoito-oppilaitoksissa, 3 perusasteen kouluissa, 1 peruskoulu, taiteet ja koulun tiedossa. On myös kirkko, St. Agnes on sponsorin kaikki tsekit, erittäin mielenkiintoinen moderni arkkitehtuuri ei ole epätavallista, että seuraavan vuosikymmenen aikana 30.

  Suuri etu Spořilov verrattuna muihin osiin Praha, on säännös julkisen liikenteen kaikkiin suuntiin. With metriä, voi helposti päästä asemien ympärille, kuten punainen viiva (kirjaimellisesti «C») asemat Budějovická, Kačerov, Roztyly ja Green Line (kirjain "A") asemat kasviston ja Želivského. Kun julkinen liikenne (linja-numerot 213170 ja 203) voi saada Jižní Město - eteläisen osan Praha, joka on suurin puhjettua Tsekin tasavalta. Pohjois-Spořilov, voi käyttää raitiovaunu päästä ruutuun Venceslau (sydämessä). Se kestää vain 20 minuuttia aikaa saapua, matkaa ja sen aikana voi ihailla historiallisen osa Praha. Jotta matkailijat ovat hyvin käytännöllisiä, että suurin highway tässä maassa alkaa Spořilov ja mene Moravia edelleen länteen. The North - East of Spořilov on pyöreä, South (Jižní spojka) ja kunnalliset main road (osa kaupungin kehätien) facíl tarjoaa pääsyn vanha kaupunki Praha.

  Huolimatta siitä, että korkea liikenteen Spořilov, löydät ihanat paikkoja ja tiloja luonteeltaan. Yksi tällainen paikka on järven romatico "Hamerský rybník", jossa on pieni saari keskellä. Talvella on ihanteellinen luistelu ja jäätä kesän toimimaan linjan Rauskuihin hänen ympärillään, hyvin säilynyt, kävelykierroksia. Vielä on suosittu ja upea kuntosali nimeltään "Hamr", muutaman askeleen päässä järven rannalla. Etelä-järvi on puutarha kirsikka ja on asettanut ottamaan ammet heliumilla. Mutta useimmat hyväksytään metsäsektori on "KRC» ihanteellisia lenkkeily ja kävely.

  Rikoksen verokantaa naapuruston on pieni, ja siellä on poliisin asemalta Spořilov, että varmistetaan alueen turvallisuus. Erityinen piirre on ravintoloita ja baareja, Spořilov. Hänen suosikki on "Eureka", koska niillä on erityinen ruokia ja "První Pivní Tour ramway", joka tarkoittaa "ensimmäisen sähköllä olutta", koska omaperäisyys. Et voi kuvata kaikki baarit mukavia ja kauniita paikkoja Spořilov. He ovat alkaneet nähdä heitä henkilökohtaisesti. Me takaamme inesquesiveis hetkiä ja taata tyydyttävällä tavalla. Spořilov on kehittänyt jo usean secúlos mutta sen nykyisessä muodossa, koska useimmat secúlo 20. Spořilov (ja myös Záběhlice) on yksi niistä 57 piirit of the city of Prague. Lähes 4 miljoonaa matkailijaa tulla vierailemaan Praha joka vuosi. Jos haluat tietää, historian keskellä, yhdellä panoraamakuvan Prahan linna, joka on maailman kulttuuriperinnön Unescon ... ja myös kuulla Spořilov, parhaiten naapuruston, Praha.

  Kääntäjä: Urpo Lauskio (Rovaniemi, Suomi)

  [Akt. známka: 0,00 / Počet hlasů: 1] 1 2 3 4 5
  Celý článek | Autor: Marek Mahdal | Počet komentářů: 0 | Přidat komentář | Informační e-mailVytisknout článek | Zdroj: Urpo Lauskio (Rovaniemi, Suomi)


  Čtenáři od 31.5.2004

  Spořilovská kliknutí
  Celkem8562302
  Červenec92864
  Dnes885

  Spořilováci na webu

  Nyní si čte web : 38 uživ.


  you porn vidéos gratuites sur Bestporn2021.com

  (c) Spořilovské noviny 2004 - 2019  
  Vydavatel: Mgr. Tomáš Hromádka - REGIONPLUS. Adresa redakce: Mgr. Tomáš Hromádka, Rakovského 3162/8, 143 00 Praha 4. IČO: 03582205. Tel. 777 944 684.
  Vytvořeno pomocí redakčního systému phpRS. Články vyjadřují názory autorů a jsou majetkem redakce a vlastníků autorských práv. Bez souhlasu redakce nesmí být žádná část Spořilovských novin publikována a to jak v tištěné, tak elektronické podobě.
  Kontaktní e-mail redakce: noviny@sporilov.info
  CENÍK INZERCE